Buik vol benen

3 bekendheden die toch plastische chirurgie lieten doen

Cosmetische behandeling

3 bekendheden die toch plastische chirurgie lieten doen

Geplaatst op

Beroemdheden zijn altijd in beeld en worden vaak ongeschreven bevolen om eruit te zien als de ‘perfecte’ mens. Er zijn heel veel gevallen van bekendheden waarvan het heel duidelijk is dat ze plastische chirurgie hebben ondergaan. Maar er zijn ook bekenden waarvan je nooit zou denken dat die iets aan hun lichaam hebben laten doen, ook omdat ze hier nooit over hebben gesproken. Welke bekendheden dit zijn, gaan we in deze blog bespreken.

Sylvester Stallone

Deze actiester heeft wat laten doen aan zijn gezicht, maar niet wat velen van hem denken. Stallone heeft een litteken aan de linkerkant van zijn gezicht. Hierdoor denken velen dat hij een gehele cosmetische facelift heeft laten doen. Dit is deels waar. Hij heeft een facelift laten doen omdat hij sinds zijn geboorte geen zenuwen heeft aan deze kant. Wanneer hier naar wordt gevraagd is Stallone hier best nuchter in. Hij zegt; ‘Tuurlijk, waarom zou je het niet doen? Je laten je auto toch ook tunen.

Ariel Winter

Ariel Winter is bekend van de populaire tv-show Modern Family. Veel mensen weten niet van de operatie die zij heeft ondergaan en dat komt ook deels omdat deze soort van plastische chirurgie niet vaak wordt belicht. De actrice heeft geen borstvergroting ondergaan maar een borstverkleining. Dit komt omdat de actrice door haar grote borsten erg last had van haar rug. De ingreep is gebeurd op haar 16e. Ze zegt dat het snel gebeurde. Ze zegt; ‘Ik weet nog dat ik op mijn zus haar trouwerij was en bij mezelf dacht, had ik maar wat grotere borsten’. En binnen de kortste keren had ze hele grote borsten. Op haar 15e liep ze al rond met een F-cup. De actrice kon er open over praten met haar gezin gelukkig. Dit kwam namelijk wel vaker voor binnen de familie Winter.

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow is het bekendst geworden van de rol die ze speelde in de hit-serie Friends. Kudrow staat vooral bekend om haar humor en velen zullen haar uiterlijk niet eens opgemerkt hebben tijdens de serie. Maar de actrice was al op jonge leeftijd ergens heel onzeker over: haar neus. Op 16 jarige leeftijd liet ze deze corrigeren, net voordat ze switchte van middelbare school. Ze zegt heel blij te zijn geweest met haar beslissing en ze gaat zelfs zo ver om te zeggen dat het life altering was.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden