Buik vol benen

3 manieren om een strakkere kaaklijn te krijgen

kaaklijn fillers

3 manieren om een strakkere kaaklijn te krijgen

Geplaatst op

Veel mensen willen een strakke en prominente kaaklijn hebben. De kin- en de kaaklijn zijn dan ook belangrijke contouren van het gezicht. Het hebben van een strakke kaaklijn is genetisch bepaald, toch kan je een aantal dingen doen om een strakkere kaaklijn te krijgen.

Afvallen

Een slappe kaaklijn kan verschillende oorzaken hebben, zoals ouderdom, verkeerde voeding of zwangerschap. Niet alleen ouderen kunnen last hebben van een verslapte kaaklijn, ook jongere mensen kunnen opgeblazen wangen hebben. De oorzaak ligt vaak bij het hebben van een ongezonde levensstijl, met verkeerde voeding, rookgewoonten en blootstelling aan de zon. Door je ongezonde levensstijl aan te passen, door genoeg water te drinken, minder zout en suiker te eten, genoeg te slapen en te stoppen met roken zou je je gezichtscontouren kunnen verbeteren.   

Kaaklijn fillers

Een strakke kaaklijn is te krijgen door het nemen van kaaklijn fillers bij cosmetisch kliniek Joost Kroon in Amsterdam. Kaaklijn fillers zijn een goede niet operatieve behandeling om je kaaklijn strakker te maken. Na de behandeling zie je direct resultaat.

Oefeningen voor de kaaklijn

Je kan je gezichtsspieren strakker maken door je spieren te trainen. Door je kaakspieren te trainen wordt de huid rondom de kaak strakker. Naast het doen van oefeningen zonder ‘tools’ zijn er verschillende tools op de markt die beweren je een strakkere kaaklijn te geven. Het is niet wetenschappelijk bewezen dat deze daadwerkelijk werken, maar het is het proberen waard.

Met speciale kaaklijn oefeningen kan je zonder tool dagelijks je kaak trainen:

Oefening 1:

-Plaats je handen op je kin en doe je mond lichtjes open

-Probeer je mond dicht te doen, maar houd dit tegen met je handen

-Je kaakspier spant zich aan. Herhaal dit 20x.

Oefening 2: Maak een ‘vis-gezicht’

Met deze oefening train je je wangen en je kaak.

-Zuig je wangen in je mond en probeer te glimlachen

-Houdt dit 5 seconden vast en herhaal deze oefening 10 keer.

Het kan zijn dat je een licht brandend gevoel ervaart na elke herhaling. Dit is een goed teken. Het laat zien dat je je spieren hebt gebruikt.

Oefening 3: Glimlach

Lachen is gezond, niet alleen psychologisch, maar ook voor de spieren in je gezicht. Probeer zo veel mogelijk te lachen. Je zou merken dat je humeur ook verbetert.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden