Er zijn zoveel verschillende dingen die je kunt doen als je de babykamer een leuke look gaat geven voor je aanstaande baby. Een leuke manier om dit te doen is designspullenkopen die echt een stuk unieker zijn dan de standaard artikelen die je online of fysiek in de winkel kunt aanschaffen. We nemen in deze blog een aantal dingen met je door die leuk zijn voor de babykamer. 

Meer aandacht, meer plezier

Het is duidelijk dat hoe meer aandacht er aan een product besteed wordt, des te hoger de graad van plezier is die je ervan kan hebben. Zo is het ook met design voor in de babykamer. Er zijn dingen te koop online die het heel erg gemakkelijk maken om er direct iets leuks van te maken. Wat dacht je van de superschattige maileg knuffels? Voor de liefhebbers zijn het dé knuffels voor de babykamer. Waarom zijn ze zo leuk? 

Bij deze maileg knuffels gaat het om de hele wereld die erachter zit, het is een complete lijn van knuffels die duidelijk door een en dezelfde maker in het leven geroepen zijn: het Deense merk Maileg. Het is grappig om te zien hoe de muisjes in hun huisjes (luciferdoosjes) wonen. Er is zelfs een poppenhuis voor beschikbaar. Dat is leuk voor als je baby ouder is en ermee kan spelen. Deze lijn van knuffels en toebehoren heeft een heerlijk ouderwets aura. De speelgoeddieren hebben ook allemaal echt een karakter. Zo is er een ballerina en muizen die een wellness runnen. Typisch knuffels en attributen die je graag wilt sparen. Juist omdat ze heel duidelijk in een eigen wereld wonen. Dit is echt design waar veel aandacht aan besteed is. 

Muurstickers

Uiteindelijk zullen de knuffels in de babykamer de acteurs worden in het grote toneelstuk dat ´mijn kamer heet´. Je kind wordt groter en zal de speelgoeddieren als bewoners van de eigen persoonlijke fantasiewereld gaan zien. De slaapkamer wordt dan deel van de wereld waaruit de knuffels in de eerste instantie afkomstig waren. Het is dan leuk om de rest van de babykamer af te stemmen op de knuffels en hun huizen. Je kunt dit heel eenvoudig doen met muurstickers. Dan is het al snel een kamer waaruit een duidelijke eenheid en een verhaal spreekt. Laat je informeren door een interieurexpert als je de beste resultaten voor je kind wilt.