Op zoek naar een zwangerschapscursus bij u in de buurt?

Wilt u Buik vol benen sponsoren?


Buik vol benen zoekt sponsors om deze site te bekostigen. Als tegenprestatie plaatst Buik vol benen een logo en desgewenst een link naar de site van de sponsor. Voor meer informatie vult u alstublieft het onderstaande contactformulier in.

Extra manier om uw dienst of product onder de aandacht van zwangeren te brengen

Door te sponsoren helpt u niet alleen mee Buik vol benen te ontwikkelen en in stand te houden, maar brengt u ook uw eigen dienst of product onder de aandacht van zwangeren en/of hun partners. Buik vol benen streeft ernaar jaarlijks 120.000 bezoeken te genereren. Hier leest u een toelichting op dit streven. Met uw logo (en link naar uw website) op Buik vol benen maakt u dan ook 120.000 keer per jaar kans om in contact te komen met een nieuwe klant.

Buik vol benen vraagt sponsors een vast tarief

Om pragmatische redenen hanteert Buik vol benen voor sponsors een (zeer laag) instaptarief. U kunt al sponsoren voor slechts € 5,- exclusief btw per maand. In overleg komt uw logo (in een afmeting van 120x120 pixels, of een veelvoud hiervan) op een of meer pagina's van Buik vol benen.

Wie kan Buik vol benen sponsoren?

Bij sponsoring denkt Buik vol benen vanzelfsprekend aan aanbieders van zwangerschapscursussen, verloskundige praktijken en andere praktijken, instellingen en bedrijven die graag willen adverteren voor zwangeren. Als u vrienden of bekenden heeft die hiervoor in aanmerking komen, stelt Buik vol benen het zeer op prijs als u hen tipt. Nota bene: Buik vol benen wil op geen enkele wijze reclame maken voor kunstmatige zuigelingenvoeding, flessen of fopspenen.

Fijn dat u overweegt Buik vol benen te sponsoren!

Nadat u onderstaand formulier verzonden heeft nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om over de sponsormogelijkheden te overleggen.

De heer/mevrouw:
Uw naam:*
Uw e-mail adres:*
Uw telefoonnummer:
Uw vraag of opmerking:*