Buik vol benen

Wat zijn lipfillers en wat kun je ervan verwachten?

Fill my lip

Wat zijn lipfillers en wat kun je ervan verwachten?

Geplaatst op

Niet iedereen heeft wat met lipfillers, maar het begint wel steeds normaler te worden. In Engeland bijvoorbeeld is de term lipfillers de meest gegoogelde term van allemaal. Hoe dan ook, lipfillers beginnen steeds bekender te worden, maar ze hebben nog best wel een slechte reputatie. Dat komt vooral door plastische chirurgie die vroeger is gedaan met lipfillers. Rond het jaar 2000 hebben namelijk veel beroemdhedeneen lipfillerbehandeling ondergaan hebben, waar niet de beste resultaten uit kwamen. Je hebt er ook gevallen tussen zitten waarvan nu bijna 20 jaar later nog steeds littekens te zien zijn. Dit is een enorme klap voor het imago van de lipfiller geweest. Tegenwoordig heeft iedereen een mening over cosmetische behandelingen. Wat wel kan, wat niet kan. We gaan het in deze blog hebben over wat je van lipfillers kunt verwachten.

Zijn lipfillers veilig?

Het injecteren van een lipfiller is een cosmetische behandeling en hier zitten altijd risico’s aan verbonden. Wat belangrijk is, is dat je het door een professional laat doen. Ga bijvoorbeeld naar de dokter zijn webpagina en kijk naar de voor en na afbeelding die daarop zijn gedeeld. Doe altijd je eigen onderzoek en laat je niet ompraten door iemand. Als de dokter waarbij je het gaat doen een hele goede reputatie heeft dan zit het meestal wel goed. 

Zijn lipfillers pijnlijk?

Het zal je misschien verbazen maar het injecteren van lip fillers is niet pijnlijk. Er gaan wel eens van die horrorverhalen rond waarbij een behandeling moet stoppen omdat de patiënt teveel pijn had. Maar als je je lippen laat doen bij een gekwalificeerde dokter zal dit niet het geval zijn. Er wordt namelijk een plaatselijke verdoving toegepast dus zal je er niet veel van voelen. 

Hoe voelt een lipfiller de volgende dag en hoe ziet hij eruit? 

Resultaat zou je meteen na de behandeling kunnen zien. Je lippen zullen ook wel een beetje opgezwollen zijn. Zwelling duurt 12 tot 48 uur en we raden aan om er een ijskompres op te houden. Veel mensen die een behandeling hebben gehad zeggen dat ze zich de volgende dag meestal prima voelen en dat en lippen nu wat voller zijn en dat het heel normaal voelt. We hopen je geholpen te hebben met het beantwoorden van deze vragen. Voor meer informatie over lipfillers bezoek je fillers amsterdam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden