Op zoek naar een zwangerschapscursus bij u in de buurt?

Klik op de kaart voor zwangerschapscursussen in Amsterdam

In Amsterdam en omgeving is het aanbod aan zwangerschapscursussen groot en divers. Er is voor elk wat wils. Buik vol benen verzamelt ze op een overzichtelijke manier opdat u gemakkelijker een keuze maakt.

Gratis zwangerschapscursus bij Vrije Universiteit Amsterdam

Onderzoekers kijken of stressvermindering door middel van zwangerschapscursussen effect heeft op de zwangerschap, de geboorte en de ontwikkeling van uw kind in het eerste levensjaar. Hier vindt u meer informatie over deze zwangerschapscursus.

Nieuwe, bijzondere zwangerschapscursus vlakbij Amsterdam (Amstelveen)

Zwangerschapsdans. Door dansbewegingen vanuit de Oriënt, Afrika, Ierland, Zuid-Amerika, door ritme en door oefeningen zijn zwangeren bezig met voelen wat goed voor hen is. Hier vindt u meer informatie over deze zwangerschapscursus.

Buik vol benen verzamelde al 100 zwangerschapscursussen in Amsterdam

Ontbreekt uw zwangerschapscursus in Amsterdam? Laat het webadres weten via dit formulier en Buik vol benen voegt de zwangerschapscursus binnen drie werkdagen toe aan de verzameling.

Verschillende kleuren pinnen voor verschillende zwangerschapscursussen

De blauwe pinnen staan voor zwangerschapsyoga, de gele voor zwangerschapsgymnastiek, zwangerschapspilates, zwangerfit en dergelijke. Voor de overige zwangerschapscursussen, zoals haptonomische zwangerschapsbegeleiding, Samen Bevallen, Van buik tot baby, shiatsu, acupressuur zijn rode pinnen gebruikt.

Hoe werkt het?

Op een overzichtskaart kunt u in- en uitzoomen door op een gekleurd rondje te klikken of door de verticale schuifbalk links op de kaart te gebruiken.
De gekleurde pinnen staan op de exacte locaties van de zwangerschapscursussen. U klikt erop voor een doorlink naar korte en bondige informatie van deze zwangerschapscursus. Als de eerste indruk u bevalt kunt u voor meer gegevens doorklikken naar de website van de cursus. Of u navigeert weer terug naar een overzichtskaart.
Zo kunt u zich snel en makkelijk oriënteren.