Op zoek naar een zwangerschapscursus bij u in de buurt?

Klik op de kaart voor zwangerschapscursussen in Rotterdam

In Rotterdam en omgeving is het aanbod aan zwangerschapscursussen groot en divers. Er is voor elk wat wils. Buik vol benen verzamelt ze op een overzichtelijke manier opdat u gemakkelijker een keuze maakt.

Bijzondere zwangerschapscursus in de buurt van Rotterdam

In Dordrecht is Verwachtingsvol zingen. Zingen werkt ontspannend, voor moeder en baby en de ontspannings- en ademhalingsoefeningen kunnen goed van pas komen tijdens de bevalling.

Verschillende kleuren pinnen voor verschillende zwangerschapscursussen

De blauwe pinnen staan voor zwangerschapsyoga, de gele voor zwangerschapsgymnastiek, zwangerschapspilates, zwangerfit en dergelijke. Voor de overige zwangerschapscursussen, zoals haptonomische zwangerschapsbegeleiding, Samen Bevallen, Van buik tot baby, shiatsu, acupressuur zijn rode pinnen gebruikt.

Hoe werkt het?

Op een overzichtskaart kunt u in- en uitzoomen door op een gekleurd rondje te klikken of door de verticale schuifbalk links op de kaart te gebruiken.
De gekleurde pinnen staan op de exacte locaties van de zwangerschapscursussen. U klikt erop voor een doorlink naar korte en bondige informatie van deze zwangerschapscursus. Als de eerste indruk u bevalt kunt u voor meer gegevens doorklikken naar de website van de cursus. Of u navigeert weer terug naar een overzichtskaart.
Zo kunt u zich snel en makkelijk oriënteren.