Op zoek naar een zwangerschapscursus bij u in de buurt?

Klik op de kaart voor zwangerschapscursussen in Utrecht

In Utrecht en omgeving is het aanbod aan zwangerschapscursussen groot en divers. Er is voor elk wat wils. Buik vol benen verzamelt ze op een overzichtelijke manier opdat u gemakkelijker een keuze maakt.

In het nieuws: bijzondere zwangerschapscursus in Utrecht

Zwangles. Op 11-02-2015 was op de radio een item over deze zwangerschapscursus waarin informatie, voorbereiding op de bevalling en zangles worden gecombineerd. Beluisteren wat er gezegd is over deze zwangerschapscursus in Utrecht?

Verschillende kleuren pinnen voor verschillende zwangerschapscursussen

De blauwe pinnen staan voor zwangerschapsyoga, de gele voor zwangerschapsgymnastiek, zwangerschapspilates, zwangerfit en dergelijke. Voor de overige zwangerschapscursussen, zoals haptonomische zwangerschapsbegeleiding, Samen Bevallen, Van buik tot baby, shiatsu, acupressuur zijn rode pinnen gebruikt.

Hoe werkt het?

Op een overzichtskaart kunt u in- en uitzoomen door op een gekleurd rondje te klikken of door de verticale schuifbalk links op de kaart te gebruiken.
De gekleurde pinnen staan op de exacte locaties van de zwangerschapscursussen. U klikt erop voor een doorlink naar korte en bondige informatie van deze zwangerschapscursus. Als de eerste indruk u bevalt kunt u voor meer gegevens doorklikken naar de website van de cursus. Of u navigeert weer terug naar een overzichtskaart.
Zo kunt u zich snel en makkelijk oriënteren.

Nieuws

Buik vol benen ontdekte een bijzondere zwangerschapscursus in Utrecht (Leidsche Rijn): zwangles, groepszanglessen voor zwangeren. Meer weten?