Op zoek naar een zwangerschapscursus bij u in de buurt?

Klik op de kaart voor zwangerschapsgymnastiek in Amsterdam

In Amsterdam of omgeving op zoek naar een actieve zwangerschapscursus? Het aanbod aan zwangerschapscursussen is groot en divers. U kunt kiezen uit zwangerschapsgymnastiek, zwangerschapspilates, zwangerfit en andere actieve vormen van zwangerschapstraining.

Nieuws over zwangerschapsgymnastiek in Amsterdam

In Dichtbij.nl een artikel over het belang van zwangerschapsgymnastiek (in de buitenlucht).

Buik vol benen brengt zwangerschapscursussen in Amsterdam in kaart

Streven is dit zo compleet en actueel mogelijk te doen. Zo kunt u zich snel en makkelijk oriënteren en uw keuze bepalen.

Hoe werkt het?

De gele pinnen op het bovenstaande kaartje van Amsterdam en omgeving staan op de locaties waar u zwangerschapsgymnastiek kunt volgen. Ook andere actieve zwangerschapstrainingen zoals zwangerschapspilates en zwangerfit, hebben een gele pin. Als u op een pin klikt krijgt u een doorlink naar korte en bondige informatie van deze zwangerschapscursus.
Door op een gekleurd rondje te klikken kunt u in- en uitzoomen. Dat kan ook met de verticale schuifbalk links op de kaart.
Bevalt de eerste indruk van een zwangerschapscursus, dan kunt u voor meer gegevens doorklikken naar de website van de cursus. Zo niet, dan navigeert u weer terug naar een overzichtskaart.