Op zoek naar een zwangerschapscursus bij u in de buurt?

Klik op de kaart voor zwangerschapsgymnastiek in Rotterdam

Op zoek naar een actieve zwangerschapscursus in Rotterdam of omgeving? Het aanbod aan zwangerschapscursussen is groot en divers. U kunt kiezen uit zwangerschapsgymnastiek, zwangerschapspilates, zwangerfit en andere actieve vormen van zwangerschapstraining.

Nieuwe zwangerschapsgymnastiek in omgeving Rotterdam

In Spijkenisse start ZwangerFit® coach Arina Mud-van Leeuwen, fysiotherapeut, een cursus zwangerschapsgymnastiek (24 februari 2015).

Buik vol benen brengt zwangerschapscursussen in Rotterdam in kaart

Streven is dit zo compleet en actueel mogelijk te doen. Zo kunt u zich snel en makkelijk oriënteren en uw keuze bepalen.

Hoe werkt het?

De gele pinnen op het bovenstaande kaartje van Rotterdam en omgeving staan op de locaties waar u zwangerschapsgymnastiek kunt volgen. Ook andere actieve zwangerschapstrainingen zoals zwangerschapspilates en zwangerfit, hebben een gele pin. Als u op een pin klikt krijgt u een doorlink naar korte en bondige informatie van deze zwangerschapscursus.
Door op een gekleurd rondje te klikken kunt u in- en uitzoomen. Dat kan ook met de verticale schuifbalk links op de kaart.
Bevalt de eerste indruk van een zwangerschapscursus, dan kunt u voor meer gegevens doorklikken naar de website van de cursus. Zo niet, dan navigeert u weer terug naar een overzichtskaart.