Buik vol benen

Schoonheidsbehandelingen na een bevalling

zwangerschap

Schoonheidsbehandelingen na een bevalling

Geplaatst op

Als er negen maanden op zitten en het zware werk is geleverd, wordt het de hoogste tijd om weer wat aandacht aan jezelf te geven. Met deze behandelingen voel je je sneller weer de oude.

Massage

Een geboorte kan een pijnlijke en oncomfortabele gelegenheid zijn. Gun jezelf daarom wat tijd om te relaxen. Een massage is ideaal om te ontspannen en ook de dieper gelegen spieren te laten behandelen, aangezien deze lichaamsdelen ook een zware periode achter de rug hebben gehad.

Beenverzorging

Je kunt eindelijk weer met je eigen handen bij je benen. Zorg dan ook dat je er gebruik van maakt en zet ze eens goed in de crème of zalf. Met een goede scrub behandeling haal je eerst de dode huidcellen weg, vervolgens kun je met een voedende vocht inbrengende crème wonderen verrichten.

Huidbehandeling

Ook je huid krijgt nogal wat te verduren tijdens een zwangerschap. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je oude lichaam terug. Belangrijk is om de tijd de nemen. Let op je dieet en ga weer regelmatig bewegen. Als je echt aanhoudende striae ervaart kun je het beste naar een gespecialiseerde cosmetisch kliniek langsgaan, zoals Dokter Frodo in Amsterdam.

Hormoonbalans

Door de verandering in de hormoonbalans is het heel goed mogelijk dat je oude crèmes en zalfjes niet meer hetzelfde effect hebben als daarvoor. De verstoring is tijdelijk, dus geef je lichaam de tijd om in de oude modus terug te komen. Daarna kun je weer gerust smeren en zul je weer schitteren als voor de zwangerschap.

Naar de kapper

Tijdens je zwangerschap is het niet aan te raden om je haren de kleuren of een permanent te nemen. Maar na de bevallig kun je weer helemaal je gang gaan. Plan een extra lange sessie in bij je favoriete kapsalon en geniet ervan terwijl iemand anders je haar en hoofdhuid behandelt.

Gerelateerde berichten

tips zwangerschap

2 dingen die je moet regelen voor tijdens je zwangerschap

Van harte gefeliciteerd, je bent zwanger! Er gaan een heleboel dingen veranderen in je leven. Dit is helemaal het geval wanneer je zwanger bent van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden