Buik vol benen

Blauwe ketting als zwangerschapscadeau

Blauwe ketting als zwangerschapscadeau

Geplaatst op

Heb je nog een leuk cadeau nodig voor moederdag? Wil je jouw vriendin verrassen met een mooi cadeau? Of heb je een verjaardag van een goede vriendin? Dan is het wel zo leuk om met een supermooi cadeau te komen. Het is voor iedereen altijd lastig om met iets origineels te komen. Eigenlijk kun je nooit mis gaan met een sieraad. Heb je bijvoorbeeld een babyshower van je beste vriendin en wordt het kindje een jongetje? Hoe leuk is het dan om een blauwe ketting cadeau te geven als zwangerschapscadeau. Zo heeft de moeder een dierbaar cadeau en kan ze het ook nog eens elke dag dragen.

Matchen met je outfit

Ook als je zwanger bent is het belangrijk om lekker in je vel te zitten. Het is dan ook zeker mogelijk om lekker fit te blijven tijdens de zwangerschap. Je kunt bijvoorbeeld een stuk gaan wandelen met je vriendinnen. Ook als je gaat wandelen is het zeker mogelijk om je blauwe ketting om te houden. Dit is extra leuk, omdat je het cadeau van je vriendinnen dan gewoon om kunt houden. Een blauwe ketting kan lekker opvallen bij een basic outfit, of juist heel subtiel zijn. Dit ligt natuurlijk ook aan de vorm van de ketting. De blauwe ketting kan een zilveren of gouden ketting hebben met een mooi subtiel blauw bedeltje. Als je voor een opvallende keuze wilt gaan voor je blauwe ketting, dan kan het bedeltje een bepaalde vorm hebben. 

Subtiel of opvallend?

Voor een blauwe ketting kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie blauwe edelsteen. Daarnaast is het ook mooi om een blauwe ketting uit te kiezen met meerdere blauwe kleuren. Zo heb je wat meer variatie en past het mooi bij de rest van je kleding. Naast dat de ketting zelf goud of zilver kan zijn, kun je er ook voor kiezen om als zwangerschapscadeau te kiezen voor een kralenketting met een blauwe toevoeging. Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor type persoon het moet dragen. Als deze persoon houdt van een rustige look, dan kun je voor iets minder opvallends gaan.

Gerelateerde berichten

tips zwangerschap

2 dingen die je moet regelen voor tijdens je zwangerschap

Van harte gefeliciteerd, je bent zwanger! Er gaan een heleboel dingen veranderen in je leven. Dit is helemaal het geval wanneer je zwanger bent van...

Lees meer

zwangerschap

Schoonheidsbehandelingen na een bevalling

Als er negen maanden op zitten en het zware werk is geleverd, wordt het de hoogste tijd om weer wat aandacht aan jezelf te geven. Met deze...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden